West Zeeuws Vlaamse selectie - HSV Hoek

HOOFDPLAAT - Met zes spelers is Aardenburg opnieuw hofleverancier van de West-Zeeuws-Vlaamse selectie, die traditiegetrouw de eerste tegenstander in de oefencampagne van Hoek is.

De wedstrijd, die vrijdagavond om 19.30 uur begint, wordt in tegenstelling tot andere jaren in Hoofdplaat gespeeld. Dat is het gevolg van het feit dat het hoofdveld van Biervliet op de schop is gegaan. Het veld in Biervliet, dat voordat de nacompetitie begon al vanwege renovatie niet meer kon worden gebruikt, is nog steeds niet ingezaaid. Hoek werkte zaterdag onder leiding van de nieuwe trainer Eric Hellemons en zijn assistent Jan Vanhuele op het tweede veld van Biervliet de eerste training af. Het is inmiddels tien jaar geleden dat de West-Zeeuws-Vlaamse selectie gelijke tred hield met de hoofdklasser.

In de aanloop van het seizoen 2002-2003 werd het 2-2. Alle navolgende wedstrijden leverden winst op voor Hoek. Vorig jaar werd het nipt 3-2. Het duel in Hoofdplaat wordt geleid door Nieck Elderson. Voor de West-Zeeuws-Vlaamse selectie zijn de volgende spelers geselecteerd: Sander Tazelaar, Dwight van Hulle, Bart van den Hemel, Hylke Stroo, Steven de Croock, Arjen Versluis (Aardenburg), Thomas Leurgans, Ben Ongenae, Erik Dieleman (Biervliet), Sander den Hollander, Giel-Jan Neve (Schoondijke), Arno van den Hemel (Groede), Ruben van der Meulen (Oostburg), Loek Thomaes (Hoofdplaat), Maarten van Hecke (Philippine), Johnny de Jaeger (Terneuzense Boys), Bas van Hoeve (Sluis), Kjeld Verschorre (Breskens).