JVOZ Selectiedag

Maak jij je droom waar?

JVOZ komt in de competitie uit met D2, D1, C2, C1, B2, B1, A1 en wil met haar elftallen op een zo hoog mogelijk niveau spelen. JVOZ werkt met een helder voetbaltechnisch beleid, dat gericht is op het ontwikkelen van het talent. Techniek staat daarbij hoog in het vaandel. Bij JVOZ krijg je training van gekwalificeerde trainers, die ervaring op topniveau hebben. Ook als je wat ouder bent kan je de top nog bereiken. Geloof in jezelf... & Maak je droom waar!

Dolf Roks, Hoofd Jeugd Opleiding van JVOZ heeft zijn kennis onder andere opgedaan tijdens trainerscarrière in het betaald voetbal. Trainers Dennis en Gérard de Nooijer tijdens hun carrière als profvoetballer. JVOZ werkt samen met FC Twente en heeft een samenwerkings-verband met het Scheldemond College in Vlissingen, dat in 2010 een Topsport Talentsschool status heeft behaald.

De selectiedag is bedoeld voor:
- spelers die geboren zijn in 1999 t/m 2002
- spelers die talent hebben
- spelers die graag het hoogst haalbare willen bereiken én
- spelers die een betere voetballer willen worden.

JVOZ zal op drie locaties haar eerste selectieronde houden. Heb jij talent en wil jij het hoogst haalbare in het voetbal bereiken? Schrijf je dan hieronder in voor de Selectiedag en wie weet, maak ook jij volgend seizoen deel uit van JVOZ. Na de inschrijving bevestigt JVOZ de ontvangst van je aanmelding, vervolgens ontvang je enkele dagen voor de selectiedag een tweede email met informatie over je deelname.

Schrijf je in voor deelname op één van de drie locaties.
vv Biervliet (Zeeuws - Vlaanderen)
12 december 2012
Aanvang 14:00 uur

JVOZ (Vlissingen)
19 december 2012
Aanvang 14:00 uur

vv Bruse Boys (Schouwen-Duiveland)
9 januari 2013
Aanvang 14:00 uur

Schrijf je in via: http://www.jvoz.nl