De Voetbal.nl app, live & kicking

De nieuwe Voetbal.nl app gaat online in week 34 (tussen 22 en 25 augustus). En vanaf dat moment kunnen alle voetballiefhebbers met de nieuwe app aan de slag. Uitslagen, standen, programma's, kleedkamerindelingen en nog veel meer. We beseffen dat het uitbrengen van de nieuwe Voetbal.nl app langer heeft geduurd dan gepland, maar we rekenen erop dat jullie blij worden van het resultaat. Voor iedereen een begin van een toekomst met veel mooie ontwikkelingen.

De app begint bij het inloggen
Alle leden en toeschouwers van V.V. Biervliet kunnen gebruik maken van de Voetbal.nl app. Om je al meteen vanaf de start goed op weg te helpen, beginnen we bij het begin: het inloggen in de app. Inloggen in de app doe je met je e-mailadres. Het e-mailadres wat je hiervoor gebruikt moet overeenkomen met e-mailadres zoals bij de vereniging geregistreerd staat. Indien je niet weet met welk adres dit is, vraag het even na bij het bestuur.

Log je niet in met het e-mailadres dat bekend is bij de club, dan word je herkend als 'toeschouwer' en is er voor in de app dus geen directe link met de club. Leuke en vooral nuttige functies in de app zoals je aanwezigheid bij wedstrijden en een rijschema worden dan niet getoond. Log daarom in met het e-mailadres dat bij de club staat geregistreerd. Ouders, opa's en oma's kunnen uiteraard ook gebruik maken de Voetbal.nl app en zo onder andere hun favoriete spelers, teams en clubs volgen.

KNVB Wedstrijdzaken app
Naast de nieuwe Voetbal.nl app, kan iedere voetballiefhebber ook gebruik maken van de KNVB Wedstrijdzaken app. We stellen bewust dat ze het kunnen gebruiken. De Wedstrijdzaken app is vooral bedoeld voor die personen die een officiële rol hebben bij een wedstrijd en het wedstrijdformulier. Denk aan bijvoorbeeld scheidsrechters, aanvoerders, leiders en wedstrijdsecretarissen.

Leden van de vereniging loggen met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord in deze app in die ze ook gebruiken voor de Voetbal.nl app. Een 'single account' noemen we dat. Om een misverstandje te voorkomen; sommige clubs hebben het idee dat ieder lid deze app moet downloaden omdat men anders niet speelgerechtigd is. Dit is niet het geval, ook zonder de app mag men uiteraard gewoon lekker voetballen.

De apps zijn te downloaden in Play Store (Google) of Apple Store (Apple).

De Voetbal.nl app, live & kicking