Clubfund actie 2019

Beste leden en supporters!
Enige tijd geleden zijn wij benaderd door Clubfund om mee te doen aan een unieke spaaractie gericht op het sparen van gepersonaliseerde fan artikelen. Enthousiast geworden door dit concept willen wij, V.V. Biervliet, Jumbo Ingels en Clubfund jullie daarom van harte uitnodigen om mee te doen met onze unieke Clubfund FANactie.
Deze actie zal in het voorjaar van 2019 starten in de 3 Jumbo filialen van Breskens, Aardenburg en Oostburg. Als je meedoet (iedereen kan meedoen) spaar je tijdens deze actieperiode, voor een mooi extra sponsorbedrag voor de club én voor GRATIS FANartikelen.

DEELNEMERS GAAN 1 MINUUT OP DE FOTO VOOR GRATIS FANARTIKELEN VAN DE CLUB
EN DAARNAAST SPAAR JE GELD VOOR IN DE CLUBKAS!

Hoe werkt het?
- In overleg met de club wordt de volledig verzorgde fotografie gepland; daarbij is geen administratie rondom namen deelnemers nodig (privacy wet!).
- Deelnemende leden krijgen een unieke code met toegang tot een persoonlijke online FANshop waarin ze de artikelen kunnen bekijken en bestellen met de gespaarde zegels.
- Niet op de foto, toch iets van de club sparen? Dat kan in de algemene FANshop die iedere vereniging zelf krijgt.
- Spaar de FANzegels, bij iedere 10,- boodschappen 1 zegel.
- Kies met de gespaarde punten artikelen naar keuze en betaal niets bij of lever ze in bij de club!
- Ook de trouwe fans van de club kunnen mee sparen voor de club.
- Voor iedere verzilverde zegel krijgt de vereniging een extra bijdrage voor in de clubkas.
- Win-Win situatie: gratis artikelen voor jullie én geld voor in de clubkas.

In de bijlage vindt u uitgebreidere informatie betreft onze Clubfund FANactie. Daarnaast kun je op zeer korte termijn nog meer info per mail en de website verwachten.

Bekijk alvast eens een voorbeeld van een fanshop via www.clubfund.nl/1234jumbo