Jong United zaalvoetbaldag

In de kerstvakantie, op donderdag 28 december, organiseert Voetbalschool Jong United zijn tweede zaalvoetbalevenement! Locaties: Kloosterzande én Oostburg. De trainersstaf zal onder meer bestaan uit bekende Zeeuwse zaalvoetballers, zoals zaalvoetbalinternational Saïd Bouzambou

De clinic zal in het teken staan van techniek, coördinatie én vooral: fun! In de ochtend staat er een drie uur durende zaaltraining in Kloosterzande op het programma, in de middag verhuist het circus naar Oostburg. In Kloosterzande is het tijdstip – onder voorbehoud – van 9 tot 12u, in Oostburg van 14 tot 17u. De clinic is bestemd voor alle kinderen van 6 t/m 13 jaar, waarbij ontspannen momenten worden afgewisseld met specifieke zaalvoetbaloefenstof. En van wie kun je nou beter leren dan de maestro zelf: 25-voudig Nederlands zaalvoetbalinternational Saïd Bouzambou, die dit jaar zelfs nog in de Indonesische competitie speelde. Uiteraard zal Saïd ook nog de nodige truckjes laten zien.

Jong United hanteert bij dit evenement een maximaal deelnemersaantal. Vol is dus ook echt vol. Inschrijven kan tot en met 18 december via www.jongunited.com. De prijs bedraagt €25. Leden – dit zijn (ex-)deelnemers van onze vrijdagmiddagtrainingen– krijgen 10% korting.

Bij inschrijving maakt uw kind extra kans op een gesigneerde Jong United-trui van de Terneuzense profvoetballer Tom Boere (check de komende tijd onze facebookpagina)! Tom maakt momenteel het mooie weer bij FC Twente.