Biervliet wint met 3-1 van Zeeland Sport

Biervliet 1

De eerste 20 minuten waren niet best. Zeeland Sport kwam dan ook niet geheel onverdiend op 0-1 in de 21ste minuut. We waren direct wakker. In de 30ste minuut kopte Thomas de 1-1 binnen en 8 minuten later was het Tim die rustig de keeper omspeelde en de 2-1 binnen schoof.

De mooiste actie kwam net voor rust. Mooie combinaties gingen vooraf aan een fantastisch ingeschoten goal van Derek. 3-1 tevens rust.

De 2de helft begon Biervliet sterk. Thomas' knalde van dichtbij de bal op de paal, en Tim en Derek waren ook nog dichtbij de 4-1.

Jordy kreeg na een domme overtreding zijn 2de gele kaart maar echt problemen bracht de man minder situatie niet met zich mee. Solide overwinning, en net niet de 2de periode want Hontenisse wist zijn wedstrijd ook te winnen en eindigde met 1 puntje meer in de 2de periode. Op naar de 3de periode, waarin we samen met Jong Ambon aan kop staan met 2 gespeeld, 6 punten. Volgende week naar Breskens. Niet onderschatten, want zei blijven vechten voor lijfsbehoud. Voor straks, slaap lekker.